المقادير
كيلو بطاطس+حزمة كزبرة+ملعقة ملح بكمون+ثلث كوب زيت+قليل من الشطة الحمراء +نصف راس من الثوم
تقشر البطاطس وتقطع شرائح او اصابع وتوضع فى صنية وعليها حزمة خضار مقطعة ونصف راس من الثوم مقشرة ومدقوقة+ كمون +زيت+قليل من الشطة الحمراء+ملعقة قشدة لبانى تقلب جميعها وتوضع فى الفرن فى درجة حرارة متوسطة وتقدم ساخنة
ابتسامة وبالهناء والشفاءابتسامة
كيلو بطاطس+حزمة كزبرة+ملعقة ملح بكمون+ثلث كوب زيت+قليل من الشطة الحمراء +نصف راس من الثوم
تقشر البطاطس وتقطع شرائح او اصابع وتوضع فى صنية وعليها حزمة خضار مقطعة ونصف راس من الثوم مقشرة ومدقوقة+ كمون +زيت+قليل من الشطة الحمراء+ملعقة قشدة لبانى تقلب جميعها وتوضع فى الفرن فى درجة حرارة متوسطة وتقدم ساخنة
ابتسامة وبالهناء والشفاءابتسامة